tar2
nd social facebook icon twitter 2 icon YouTube icon linkedin icon pinterest icon  language select Greece icon England icon  

Tarquin's Cornish Gin

Tarquin's gin

 CRAFTED ON THE WILD CORNISH COAST

 

Αποτέλεσμα εικόνας για το τζιν του tarquin   

Το μπουκάλι Τζέρκιν του Τάρκιν

 

 
 
 
Το μπουκάλι ξηρού τζιν Seadog ναυτικού

ΤΟGIN NAVY ΤΟΥSEQUOG ΤΟΥ TARQUIN

 
 
 
Μπουκάλι Cornish Pastis

ΤΑΡΚΥΝΙΟ'S CORNISHPASTIS

 
 
 
Βρετανικό Μπουκάλι Τζιν Μπύρας

ΒΕΛΓΙΟ ΜΑΥΡΙΚΟΔΕΡΜΑ

 
 
 
Περιορισμένη φιάλη εκδόσεων

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Σελίδα Ιστορίας - 1
 

ΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2012

Η σκηνή του τζιν σκάφους του Ηνωμένου Βασιλείου αρχίζει να φουσκώνει.
Η όρεξη για μικρές παρτίδες, τα gins craft είναι φαινομενικά ακόρεστη.

Τα μικρά αποστακτήρια αρχίζουν να αναδύονται σε όλη την έκταση του Ηνωμένου Βασιλείου,
ωστόσο, μία περιοχή παραμένει άγνωστη.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχίζει με έναν εντελώς κενό καμβά. Δεν έχει αποσταλεί ποτέ τίποτε άλλο στη ζωή του και γι 'αυτό το πρώτο του καθήκον είναι να ξεκινήσει την αυτοδίδαξη. Αρχίζει να συγκεντρώνει και να καταναλώνει τόσο πολύ γνώσεις για την απόσταξη όσο μπορεί να βάλει τα χέρια του. Γίνεται σταθεροποιημένος με πειραματισμό - καθιστώντας μεμονωμένα αποστάγματα οποιουδήποτε βοτανικού μπορεί να βρει. Από το παραδοσιακό στο παράξενο. Από τις πλαγιές προς τις ξένες. Με την πάροδο του χρόνου χτίζει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη γεύσεων, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικό προφίλ στο τελευταίο. Πολλή δουλειά. Πολλοί δεν το κάνουν. Είναι όλα μέρος της διαδικασίας - δοκιμή και λάθος.

Έρχεται λοιπόν ο καιρός να χτίσει, να συνδυάσει, να ισορροπήσει και να δοκιμάσει. Πάνω από 100 διαφορετικές δοκιμαστικές παρτίδες τζιν αναπτύσσονται. Παίζει με συνδυασμούς και αναλογίες, τρυπώντας ιδέες και γεύσεις καθώς πηγαίνει. Όλοι βαθμολογούνται, ταξινομούνται και εξευγενίζονται. Πολλοί τζιν είναι μεθυσμένοι. Πολλά χαμόγελα είχαν. Μερικές γκριμάτσες. Μερικοί πονοκεφάλοι. Αλλά τότε χτυπάει στον νικητή. Από τη γενναιοδωρία των βοτανολόγων, επιλεχτούν τελικά οι 12 - μια συλλογή από ρίζες, μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, φρούτα και λουλούδια που προέρχονται από τις απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου καθώς και από τον πίσω κήπο του. Η ακριβής συνταγή ολοκληρώνεται και τεκμηριώνεται με ασφάλεια. Στη συνέχεια τίθεται κάτω από κλειδαριά και κλειδί και δεν λέει σε κανέναν άλλο. Το gin του Tarquin είναι έτοιμο - τώρα, για να αρχίσει να το μοιράζεται με τον κόσμο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΚΤΗ

Σελίδα Ιστορίας - 2
 
 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2013

Ο Τζιν ρέει ελεύθερα και απαιτείται επάνω κλιμάκωση.

 

Ένα μεταχειρισμένο πορτογαλικό αμπέμπικ χάλκινο δοχείο εξακολουθεί να αγοράζεται. Ονομάζεται Tamara - Θεά του ποταμού Tamar, τα σύνορα μεταξύ Devon και Κορνουάλη. Είναι μόνο 250 λίτρα. Αυτό είναι πραγματικά μικρή παραγωγή παρτίδων. Οι πόροι είναι περιορισμένοι και έτσι οι τεχνικές και οι διαδικασίες πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως. Ο Tarquin έχει ήδη ένα μεγάλο δακτύλιο αερίου που χρησιμοποιείται για να θερμάνει τη παγίδα του paella και έτσι γίνεται η πηγή θερμότητας. Μια άμεση γυμνή φλόγα και μια ζύμη ψωμιού για να σφραγίσει την κορυφή των αποστακτικών δοχείων - αυτό είναι τόσο παραδοσιακό όσο και ανάλογο με την απόσταξη. Δεν υπάρχουν μηχανές, δεν υπάρχει αυτοματοποίηση, δεν υπάρχει ξήρανση. Κάθε στάδιο της διαδικασίας κρίνεται με μάτι, αφή και γεύση. Αυτή η προσέγγιση στην απόσταξη είναι απίστευτα έντονη, αλλά σημαίνει ότι εξασφαλίζεται η αυθεντικότητα και η ακεραιότητα του τελικού αποτελέσματος. Αυτό είναι το βασικό ήθος του Tarquin.

Το τζιν αρχίζει να ρέει. Η πρώτη παρτίδα αποστάζεται και στη συνέχεια γεμίζεται, επισημαίνεται, κερωμένο, σφραγίζεται και υπογράφεται όλα με το χέρι - μια διαδικασία που παραμένει η ίδια μέχρι σήμερα. Στις 30 Ιουλίου 2013, το πρώτο μπουκάλι πωλείται στο ξενοδοχείο Gurnard Head στο St. Ives της Κορνουάλης - το Southwestern Distillery είναι πλέον επίσημα εμπορικό.

Ιστορία σελίδας - 3 (νέα φιάλη)
Ιστορία σελίδας - 4 (νέες φιάλες)
 
 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2014

Δεν είναι πολύ καιρό πριν ο Tarquin ξαναγυρίσει σε πλήρη δημιουργική πειραματική λειτουργία.

 

Δύο μήνες μετά την πώληση αυτού του πρώτου μπουκαλιού έρχεται η απελευθέρωση του δεύτερου προϊόντος του να ενισχύσει και να διαφοροποιήσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο Southwestern και την περαιτέρω χρηματική σύμβαση. Ένα προϊόν που είναι τόσο μοναδικό όσο είναι τολμηρό όσο είναι θαρραλέο - ο Tarquin κατασκευάζει την πρώτη Pastis που πρόκειται να αποσταχθεί εμπορικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το λαμπρότατο όνομα 'Cornish Pastis'.

Την παραμονή της πρώτης επετείου του Tarquin λαμβάνει νέα. Νέα που τοποθετεί το Southwestern Distillery σταθερά στον χάρτη βιοτεχνικών αποσταγμάτων. Πρώτα έρχεται ένα χρυσό μετάλλιο για το Pastis από τα βραβεία του World San Francisco Spirits του 2014. Η μόνη Pastis στον κόσμο για να κερδίσει Gold εκείνο το έτος. Στη συνέχεια, είναι η σειρά του Τζιν. Ζητάει το δικό του χρυσό μετάλλιο από τα βραβεία IWSC του 2014. Ένα από τα έξι χρυσά μετάλλια θα απονεμηθεί σε όλα τα διεθνή gins.

Κατά τα επόμενα χρόνια, μέχρι σήμερα βλέπουν ακόμα περισσότερα χρυσά και διπλά χρυσά μετάλλια για αυτές τις δύο αρχικές ετικέτες. Όλο το διάστημα η νοτιοδυτική φυλή συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενισχύεται. ένα δεύτερο - Senara, και στη συνέχεια ένα τρίτο - Tressa, χάλκινα δοχεία προσθέτου στο μίγμα για να συμβαδίσει με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.

ακόμη
 

"BEST GIN WORLD'S"

  • Διαγωνισμός Παγκόσμιου Κρασιού Σαν Φρανσίσκο 2017
 

Στη συνέχεια Tarquin προσθέτει το πιο βραβευμένο φτερό στο ήδη αρκετά επιφανή όφελός του. Η τρίτη προσθήκη στο μόνιμο φάσμα, το εξαιρετικά τολμηρό "The SeaDog" Gin του Ναυτικού Δύναμου του Tarquin, το οποίο βρίσκεται σε ένα πανίσχυρο 57% abv, στέκεται στο "Παγκόσμιο Καλύτερο Τζιν" στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Παγκόσμιων Ποτών Spirits του Σαν Φρανσίσκο, πισίνα με πάνω από 260 μεμονωμένα gins. Ένα αρκετά αξιοσημείωτο επίτευγμα για έναν αυτοδίδακτο αποστακτήρα, χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές σε ένα υπόστεγο αγελάδων που μετατράπηκε σε μια ανεμοδαρμένη κορυφή λόφου με θέα στην άγρια ​​ακτή της Κορνουάλης.

Μείωση μέχρι σήμερα και ακόμα πιο συναρπαστικές εξελίξεις. Η προσθήκη ενός ακόμη τέταρτου χαλκού 500 λίτρων ακόμα - της Ferrara - προσφέρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και περιθώρια για συνεχή ανάπτυξη. Αυτό το μοντέρνο μοντέλο βρίσκεται ακόμα δίπλα-δίπλα με τα τρία πρωτότυπα αποστακτήρια. Μια συγχώνευση του παλιού και του νέου. Η παραδοσιακή και η προοδευτική.

Ωστόσο, σύμφωνα με το αρχικό του όραμα, τα υπολείμματα του Tarquin είναι αποφασιστικά στην προσέγγισή του ως προς την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα. Το βασικό του ήθος παραμένει ισχυρό σε ό, τι επιχειρείται και επιτυγχάνεται.

Είναι ένα πράγμα να έχουμε ένα όραμα. Και αρκετά άλλο για να φέρει αυτό το όραμα στη ζωή.

Αυτή είναι η ιστορία του Cornish Gin του Tarquin.

Χειροποίητα πνεύματα της Κορνουάλης - γίνονται λίγο διαφορετικά.  

 
Σελίδα Ιστορίας - 5